Lähestulkoon jokaisen pihamaalta tai lähiympäristöstä löytyy paljon ilmaisia raaka-aineita. Luonnontuotekouluttaja Annikka Kujala kertoo Makuja.fi:lle paljon informaatiota muun muassa villiyrttien säilömiseen ja keräämiseen liittyen.
Suomalaiset pihamaat ovat pullollaan lukuisia villiyrttejä, joita voi lisätä lähestulkoon mihin tahansa ruokaan. Suomessa on kymmeniä syötäviä villiyrttejä, mutta mitkä ovat niitä yleisempiä?
– Se hieman riippuu siitä missä asuu. Lähes koko maassa yleisiä kuitenkin ovat muun muassa apilat, siankärsämö, voikukka, nokkonen, piharatamo, suolaheinä, koivu, kuusi, mustikka ja kanerva, luonnontuotekouluttaja Kujala kertoo.
Lue koko artikkeli makuja.fi-sivulta. >>>